Sevgilisiyle kavga ettiği için ölmek isteyen genci, polis saatler sonra ikna edebildi!

Antalya'da sevgilisiyle tartıştıktan sonra kurusıkı tabancayı kafasına dayayıp intihar teşebbüsünde bulunan şahıs, polisin saatler süren çalışması sonucunda ikna edildi. 

03 Eylul 2020
Sevgilisiyle kavga ettiği için ölmek isteyen genci, polis saatler sonra ikna edebildi!

 
Antalya'nın Alanya ilçesinde kız arkadaşıyla tartıştığı öne sürülen ve kafasına dayadığı kurusıkı tabancayla intihar edeceğini söyleyen 23 yaşındaki genç, polisin saatler süren çalışmasının ardından ikna edildi.
 
KIZ ARKADAŞIYLA KAVGA ETTİ
 
Olay, saat 17.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi, Yenilmez Caddesi üzerindeki bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, kız arkadaşıyla tartıştığı öğrenilen O.A. (23) isimli genç, kurusıkı tabancayla ateş etmeye başladı. Durumu fark eden çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
 
HAVAYA ATEŞ ETTİ
 
Polislerin gelmesiyle O.A. kafasına silahı dayayarak intihar edeceğini söyledi.Polis, öfkeli genci sakinleştirmeye çalıştı. Kafasına dayalı silahla polise direnen genç, bu sırada 'yaklaşmayın' diyerek havaya birkaç kez ateş açtı.
 
SAATLER SONRA İKNA EDİLDİ
 
Ekip, saatler süren ikna çabasının ardından O.A.'nın bir anlık boşluğundan yararlanarak silahı elinden aldı. Daha sonra O.A., gazetecilerinin görüntü aldığını görerek üzerlerine yürüdü. Polis güçlükle O.A.'yı ekip otosuna bindirerek tedavisi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Buradaki tedavisinin ardından O.A. polis merkezinde ifadesi alındıktan serbest kaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.