Ramazan Bayramı öncesi moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesince tam kapanma döneminde vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesi moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek. 

03 Mayıs 2021
Ramazan Bayramı öncesi moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek

Büyükşehir Belediyesi ramazanda mobil konserler düzenleyecek
 
Antalya Büyükşehir Belediyesince tam kapanma döneminde vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesi moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerde Belediye Bando ve Orkestrası merkez ve ilçelerde vatandaşları müzikle buluşturacak.
 
 
Salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçıların da yer alacağı programlar 5-6-7-8 Mayıs'ta gerçekleşecek.Talepler doğrultusunda belirlenen güzergahlarda bulunacak mobil etkinlik aracı, 9 Mayıs Anneler Günü'nde de ilçeleri gezecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.