PS5 Kontrol Cihazı DualSense İçin Oluşturulan Farklı Renkte Tasarımlar

Sony, dün akşam saatlerinde yaptığı bir açıklama ile PlayStation 5'in kontrol cihazı olan DualSense'i tanıttı. Kontrol cihazının iki renkli tasarımı dikkatlerden kaçmadı ve vakit kaybetmeyen oyunseverler, DualSense'in farklı renkte konsept tasarımlarını oluşturdular. 

08 Nisan 2020
PS5 Kontrol Cihazı DualSense İçin Oluşturulan Farklı Renkte Tasarımlar

 
 
KAYNAK: WEBTEKNO

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, yaklaşmakta olan yeni oyun konsolu PlayStation 5 için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, geçtiğimiz dönemlerde PlayStation 5 ile ilgili yaptığı açıklamalarda bu oyun konsolunun pek çok özelliğini açıkladı. Ancak oyunseverler, PlayStation 5'in tasarımı konusunda bugüne kadar en ufak bir ipucu yakalayamadılar. Şirket, dün itibarıyla da PlayStation 5'e hayat verecek yeni kontrol cihazını oyunseverlerin beğenisine sundu.

Sony tarafından yapılan açıklamalarda, "DualSense" olarak isimlendirilen bu kontrol cihazının bazı teknik özelliklerine değinildi. Ancak sadece bununla yetinmeyen şirket, DualSense'in tasarımını da gözler önüne serdi. Paylaşılan görüntülerde, DualSense'in iki temel renge sahip oluşu dikkatlerden kaçmadı. Çünkü bu tasarım, Sony için bir ilkti. Şirket, geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü oyun kontrolcülerinde hep tek renkli tasarım tercih etmişti.

Sony, yeni oyun konsolunda kullanılacak DualSense için farklı bir renk seçeneği açıklamadı. Ancak oyunseverler, bu oyun kontrolcüsünün farklı renklere sahip olması durumunda nasıl görüneceğini merak ettiler. Hal böyle olunca da bazı oyunseverler, hiç vakit kaybetmeden DualSense'in farklı renkte tasarımlarını oluşturmaya başladılar.

DualSense için oluşturulan farklı renk seçenekleri

DualSense

@RobertoSAGuedes: Birileri siyah renkli PlayStation 5 kontrolcüsünün maketini yapsın. Onu istiyorum.

DualSense

@espacioninja: Klasik logo ve tuşlarla DualSense karanlık modu

 

 

DualSense

@thefleshmonk: Farklı renklerde DualSense örnekleri

DualSense

@LordBalvin: Photoshop kullanarak bazı renklerde DualSense tasarımları yaptım

DualSense

@thefleshmonk: Her zaman satışta olan ama kimsenin istemediği renkler

DualSense

@thefleshmonk: Xbox 360 renkleriyle DualSense

Daha öncesinde de belirtmiş olduğumuz gibi Sony, DualSense ile ilgili herhangi bir farklı renk seçeneği açıklamadı. Yani yukarıda gördüğünüz renklere sahip olan DualSense'leri hiçbir zaman göremeyebiliriz. Sony'nin ilerleyen günlerde çok daha fazla konuşulacağını, DualSense ile ilgili bu tarz tasarım çalışmalarının yapılmaya devam edebileceğini söyleyebiliriz.

 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.