Parkta kavga eden akrabalar, mahalle bekçilerinin havaya açtığı ateşin sesiyle ayrıldı

Antalya'da bir parkta akraba olduğu belirtilen iki kişi arasında tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken diğer kişiler de dahil olaya oldu. Giderek büyüyen kavga, mahalle bekçilerinin havaya açtığı ateş ile sonlandı. 

10 Ekim 2020
Parkta kavga eden akrabalar, mahalle bekçilerinin havaya açtığı ateşin sesiyle ayrıldı

 
 
Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi'nde bir parkta akraba olduğu belirtilen iki kişi arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Kavgaya bir süre sonra yakınları da dahil oldu. Bölgede bulunan mahalle bekçileri, taraflara müdahale etti.
 
ATEŞ SESİNE AYRILDILAR
 
Tarafları ayırmak için yoğun çaba sarf eden bekçilerden biri, havaya iki el ateş etti. Kavga edenleri ayırmaya çalışanlar arasında 2 kadının da olduğu görüldü. Parka köpeğini gezdirmeye gelen bir kişi de kavganın ortasında kaldı. Bekçiler kavgayı güçlükle ayırırken, bir süre sonra olay yerine polis ekipleri geldi. Kavga anı, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Umut Yasin Kurter - 07 HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.