OzoWin ile aldığınız havaya değer katın

Ozowin aldığınız havayı en kaliteli hale getiriyor. Detayları okuyucularımız ile paylaştık. 

07 Temmuz 2020
OzoWin ile aldığınız havaya değer katın

OzoWin Ozon Teknolojileri Nedir?
 
Tamamen doğal ve kalıntı bırakmayan ozon gazı; ''hava, su, gıda ve ortam sterilizasyonu sağlayan sistemler tasarlıyor ve üretiyor.'' Bu sistemler, ozon jeneratörü, ozon tüneli, kainleri, ultraviyole
tüpler, dezenfektan stantları şeklindedir.
 
 
Kamu ve özel kurumların bina girişlerinde ozon gazı kullanarak tasarladığımız dezenfeksiyon tünellerini koyup, kabinlerini yerleştiriyoruz. Böylece patojen taşıyan kişiler içeriye dezenfekte olmuş şekilde giriyor. Avuç içinden sıcaklık ölçen cihazımızla da temassız ve iş gücü gerektirmeyen ölçüm yapıyor.
 
Soğuk hava depolarında ozonlama yöntemiyle çürüme ve mikrobik kayıpları önlüyor. Zararı da minimum seviyeye düşürüyor.
 
 
Ev ve ofislerde, hava filtresi olarak kullanılan modellerimizle de mantar, küf, sigara kokusu gibi alerjik ve zararlı olan kokuları yok ediyor.
 
Bina havalandırmalarına entegre ettiğimiz UV-C lambalarla ise kapalı mekanlardaki hava kalitesini artırıyor. Bu sayede tüm virüs ve bakterileri yok ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.