ÖSYM'nin düzenlediği sınavla gündeme oturan Mabel Matiz'in ödül gecesinde konuşması kesildi

Altın Kelebek Ödülleri'nde, En İyi Klip ve En İyi Erkek Şarkıcı ödüllerini alan Mabel Matiz, ödül konuşmasının sansüre uygulandığı iddia etti ve eksik yayınlanmış konuşmasının tamamını sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandanüniversite sınavında sorulan Mabel Matiz sorusu tepki çekmişti ve ÖSYM tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. 

06 Temmuz 2020
ÖSYM'nin düzenlediği sınavla gündeme oturan Mabel Matiz'in ödül gecesinde konuşması kesildi

Geçtiğimiz günlerde ÖSYM sınavında kendisi ile ilgili sorulan soruyla gündem yaratan müzisyen Mabel Matiz, Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Klip' ve 'En İyi Erkek Şarkıcı' ödüllerini aldı. Matiz, ödülünü almasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

"KONUŞMA METNİM SANSÜRE UĞRADI"

Ünlü şarkıcı koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle bant üzerinden yayınlanan törendeki konuşmasının kesildiğini ifade ederek, "Malesef eksik yayınlanmış olan ödül konuşma metnimin tamamını ekte paylaşma ihtiyacı duyuyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.