Oğlunun acısını unutmaya çalışan Ebru Şallı, moral tatiline çıktı

Geçtiğimiz Nisan ayında, lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlu Pars'ın hayatını kaybetmesinden sonra büyük acı yaşayan ve uzun süre eve kapanan Ebru Şallı, şimdilerde eşiyle birlikte Bodrum'da tatil yapıyor.  

25 Temmuz 2020
Oğlunun acısını unutmaya çalışan Ebru Şallı, moral tatiline çıktı

 
Bir süre önce oğlunun acısıyla sarsılan eski manken Ebru Şallı, Bodrum'da misafir olduğu teknede görüntülendi. Şallı'ya eşi Uğur Akkuş ile birlikte ablası Funda Şallı ve arkadaşları eşlik etti.
 
MORALLİ OLDUĞU GÖZLENDİ
 
Uzun süre teknenin arka kısmında oturan ve denize girmeyen Ebru Şallı, akşam saatlerinde fikrini değiştirerek eşi ile birlikte denize girdi. Şallı, suya girmeden önce ayağı ile suyun ısısını kontrol etti. Şallı'nın önceki zamanlara göre daha moralli olduğu görüldü.
 
 
MAYOLU POZA BEĞENİ YAĞDI
 
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Akkuş, bir ara da eşi Şallı'yı alnından öperken görüntülendi. Ebru Şallı mayolu bir pozunu da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. Şallı'nın mayolu pozuna beğeni yağdı.
 
Karı koca tatilde böyle görüntülendi;
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.