Muslera kaptanlığı devrediyor!

Süper Lig'de sezonu 6. sırada tamamlayan Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yokluğunda kaptanlık bandını Arda Turan'a verilmesi bekleniyor. Ocak ayına kadar sahalardan uzak kalacak Uruguaylı file bekçisinin 9 yıl sonra takıma geri dönen milli futbolcuya birinci kaptanlığı devredeceği ifade edildi. 

08 Ağustos 2020
Muslera kaptanlığı devrediyor!

 
Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları devam ederken Fernando Muslera'nın önümüzdeki sezona sakat girmesi kaptanlık bandını kimin takacağı sorusunu akıllara getirdi. Sakatlığı nedeniyle muhtemelen ocak ayına kadar sahaya çıkamayacak Uruguaylı eldivenin ise 9 yıl sonra takıma geri dönen Arda Turan'a birinci kaptanlığı teklif edeceği öğrenildi.
 
DONK'UN DURUMU BELİRSİZ
 
Sözcü/Skor kaynaklı haberde Muslera'nın yokluğunda pazubendi takan Donk'un durumunun belirsiz olduğu söylendi. Selçuk İnan'ın bırakmasıyla yerli bir kaptanın kalmadığı ve bu boşluğu Arda'nın doldurağı da ifade edildi.
 
"BİRLİKTE YAPALIM"
 
Muslera'nın altyapıdan yetişen Arda'ya birinci kaptanlığı önereceği bilgisinin yanında deneyimli futbolcunun ise bu jeste "Birlikte yapalım" diyerek eş kaptanlık önerisini getirmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.