Müge Anlı ekranlara böyle çıktı: Görenler kahkahayı bastı Kaynak Yeniçağ: Müge Anlı ekranlara böyle çıktı: Görenler kahkahayı bastı

Programda kavuşanların heyecanlı sarılmalarına karşı 'Sarılma Bandı' önlemi alındı. 

01 Haziran 2020
Müge Anlı ekranlara böyle çıktı: Görenler kahkahayı bastı  Kaynak Yeniçağ: Müge Anlı ekranlara böyle çıktı: Görenler kahkahayı bastı

 Müge Anlı Tatlı Sert programıyla ekranlara geri döndü hem de önlemleriyle. Müge Anlı programda kavuşturduklarının, yeni tip korona virüs önlemleri çerçevesinde birbirlerine sarılabilmesi için ilginç bir çözüm buldu.

 Bir süredir salgın nedeniyle ekrana gelmeyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ekrana dönüşünde izleyicilerini ve program partnerlerini ne kadar özlediğini belirtti.

 Müge Anlı programda ayrıca programında kavuşanların Korona virüs önlemleri çerçevesinde birbirine 'mesafeli' olarak sarılabilmesi için de bir çözüm buldu.

 Stüdyoda sarılabilmek için naylon bir koruyucunun devreye girdiği programda ilk denemeyi Müge Anlı ekip arkadaşıyla yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.