Milli yıldızımızın forma giydiği takım satıldı!

A Milli Futbol Takımı'nın yıldızlarından Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma el değiştirdi. Kulübün Birleşik Amerikalı sahibi James Pallotta Roma'yı, vatandaşı iş adamı Dan Friedkin'in sahibi olduğu The Friedkin Group'a 591 milyon euro karşılığında devretti.  

06 Ağustos 2020
Milli yıldızımızın forma giydiği takım satıldı!

 
Milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in formasını giydiği İtalyan devi Roma el değiştirdi.
 
İtalyan ekibinin Birleşik Amerikalı sahibi James Pallotta, 591 milyon euro karşılığında kulübü vatandaşı iş adamı Dan Friedkin'in sahibi olduğu The Friedkin Group'a sattı. Kulüpten yapılan açıklada Pallotta'nın sahip olduğu tüm hisselerin satışını yaptığı tüm kontrolün Friedkin'e geçtiği 
belirtildi.
 
 
İŞLEMLER BİTMEZSE FESİH HAKKI MEVCUT
 
Resmi prosedürlerin Ağustos ayının sonuna kadar tamamlanması beklenirken, bu tarihe kadar işlemlerin bitmemesi halinde Pallotta'nın anlaşmayı feshetme ve herhangi bir ücret ödememe
hakkına sahip olduğu ifade edildi.
 
Ayrıca satış işleminin gerçekleşmesinin ardından kulüp hisselerinin yüzde 13,4'ünün zorunlu olarak halka arz edileceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.