Milli okçu Mete Gazoz Tokyo Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı

Antalya'da Açık Hava Okçuluk Şampiyonası ve 2020 Tokyo Olimpiyatları Kıtasal Kota Turnuvası'nda yarı finale yükselen Mete Gazoz, Tokyo Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı.  

05 Haziran 2021
Milli okçu Mete Gazoz Tokyo Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı

 
Antalya'da Açık Hava Okçuluk Şampiyonası ve 2020 Tokyo Olimpiyatları Kıtasal Kota Turnuvası'nda yarı finale yükselen Mete Gazoz, Tokyo Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı. Turnuvada Gazoz, Polonyalı rakibini mağlup ederek kota alırken, erkekler klasik yay finalinde ise Fransız Jean-Charles Valladont'u 6-0 yenerek altın madalyaya ulaştı. Milli sporcu, olimpiyat kotası elde ettiği için gururlu olduğunu söylerken, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdi. Ayrıca Okçuluk Milli Takımımız da karışık takım elemelerini geçerek olimpiyat vizesi almayı başardı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.