Milli futbolcunun annesine şantaj!

İki şüpheli, milli futbolcu Umut Meraş'ın annesi A. Meraş'a sosyal medya üzerinden ulaşarak şantaj yaptı. Mağdur anne savcılığa başvurarak "Fotoğraflarım aileme gönderildi. Şimdi de onları oğluma göndermekle tehdit ediyorlar" diyerek bu kişilerden şikayetçi oldu. 

01 Temmuz 2020
Milli futbolcunun annesine şantaj!

Türkiye A Milli Takımı'nda top koşturan Umut Meraş'ın annesi geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurdu. Anne A. Meraş, iki kişinin Instagram üzerinden kendisini tehdit ederek şantajda bulunduğunu ileri sürdü.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; savcılığa ifade veren mağdur kadın, Mevlüt K. ve Savaş K.'nın sosyal medyadan kendisine ulaştığını ve kişisel fotoğraflarını internette yayacaklarını söyleyerek şantajda bulunduklarını anlattı.

ALDIRIŞ ETMEYİNCE FOTOĞRAFLARI YAKINLARINA GÖNDERDİLER

Şantaja boyun eğmeyen kadına bir süre sonra Whatsapp uygulaması üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderilmeye başlandı. Genç kadın tehditlere aldırış etmeyince iki şantajcı, bu kez A. Meraş'ın fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yakınlarına göndermeye başladı.

İki şüpheli daha sonra genç kadına tekrar ulaşarak eğer söylediklerini yapmazsa bu kez ellerindeki fotoğrafları oğluna göndereceğini söyledi. Bunun üzerine A. Meraş, savcılığa başvurarak kendisine şantaj yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Kadının şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mevlüt K. ve Savaş K. hakkında soruşturma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.