Milli boksörün birlikte yaşadığı kız arkadaşını öldürdükten sonra attığı tweet ortaya çıktı

Birlikte yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun cinayeti işledikten sonra attığı tweet ortaya çıktı. Kemaloğlu, cinayetin ardından Twitter hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" mesajı paylaşmış. Öte yandan Zeynep Şenpınar'ın da bir arkadaşıyla ölmeden önce yaptığı konuşma ortaya çıktı.  

25 Mayıs 2020
Milli boksörün birlikte yaşadığı kız arkadaşını öldürdükten sonra attığı tweet ortaya çıktı

 

 

 

Muğla'da, milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu'nun (26) birlikte yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra attığı tweet ortaya çıktı. Kemaloğlu, şahsi Twitter hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" mesajı paylaşmış. Kemaloğlu'nun bu tweetinde kimi ya da kimleri kastettiği ise henüz belirsizliğini koruyor.

Öte yandan sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'ın (25) bir arkadaşına, "Ahmet'le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı da ortaya çıktı.

Milli boksörün kız arkadaşını öldürdüğü cinayetin ardından WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ayrılığı kabullenmediği için öldürdüğü şüphesi üzerine duruluyor. Öte yandan Şenpınar'ın türkü söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Şenpınar'ın söylediği türkü, izleyenlerin yüreğini burktu.

Milli boksörün kız arkadaşını öldürdüğü cinayetin ardından WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı

CİNAYETİN ARDINDAN TWEET ATMIŞ

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı da ortaya çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.