Milad Hatami Abadi kimdir? Hayat hikayesi nedir?

Antalya sokaklarında son model Lamborghini marka arabası ile cirit atmasını yerel gazete olarak araştırdık. İran vatandaşı olan Milad Hatami Abadi olduğunu öğrendik. 

03 Temmuz 2020
Milad Hatami Abadi kimdir? Hayat hikayesi nedir?

Yapmış olduğumuz araştırmada herkes gibi Milad Hatami Abadi’nin de bir hayat hikayesi var.

Milad Hatami Abadi, 14 Ekim 1996 İran/Tahran doğumlu. Sosyal medya ağlarını oldukça aktif kullanan komedyen, aynı zamanda iyi bir girişimci. Milad Hatami Abadi, YouTube’da paylaştığı bir video yüzünden, İran hükümeti tarafından tutuklandı. Belli bir süre sonra mahkeme kararıyla tahliye edildiğini öğrendik. Tahliye edilmeden önce İran hükümeti Milad Hatami Abadi’yi ölüm cezasıyla yargılanmış.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ

İran’da sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla ünlenen Hatami, yaptığı bir video sebebiyle tutuklandığı İran’dan tahliye olur olmaz, Türkiye’de  Antalya’ya yerleşme kararı almış. Bilgisayar mühendisliğini okuduktan sonra internet üzerinden parodi videoları yaparak ülkesinde milyonların hayranlığını kazanmış. Hatami, sıradan bir aileden gelmesine rağmen genç yaşında atıldığı ticaret sayesinde, lüks bir yaşam tarzına sahip olmuş. Sosyal medya üzerinde ‘’RİCH BOY’’ olarak tanınan fenomen  projelerini Türkiye’de gerçekleştirebileceği düşüncesiyle ailesiyle birlikte Antalya’ya yerleşme kararı almış. Sosyal medyadan üzerinden büyük destek mesajları aldığını öğrendik. Ünlü komedyen, hayranlarını çok sevdiğini, yeni projelerine Antalya’da devam edeceğini öğrendik. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.