Meteoroloji uyardı! 4 ilimizde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümü az bulutlu ve açık bir gün geçirirken, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde sağanak yağmur, Trakya'da ise kuvvetli poyraz bekleniyor. Kıyı Ege'de sıcaklıkların 1 ile 3 derece düşmesi bekleniyor. 

07 Ağustos 2020
Meteoroloji uyardı! 4 ilimizde sağanak yağış bekleniyor

 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Hava sıcaklığının kıyı Ege'de 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya'da yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
 
Rüzgarın Trakya'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.
 
İLLERE GÖRE HAVA DURUMU
 
İSTANBUL °C, 28°C
 
Az bulutlu
 
ANKARA °C, 35°C
 
Az bulutlu ve açık
 
İZMİR °C, 33°C
 
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu
 
ANTALYA °C, 36°C
 
Az bulutlu ve açık
 
ZONGULDAK °C, 28°C
 
Az bulutlu
 
TRABZON °C, 28°C
 
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak
yağışlı
 
ERZURUM °C, 29°C
 
Parçalı ve az bulutlu
 
DİYARBAKIR °C, 40°C
 
Az bulutlu ve açık

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.