Meteoroloji 5 ilimizi uyardı: Kuvvetli rüzgar ve fırtına geliyor

Meteoroloji; Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Sivas ile Yozgat çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirterek vatandaşların, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direk devrilmesi, karbonmonoksit kaynaklı soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi muhtemel risklere karşı tedbirli olmalarını istedi.  

21 Mayıs 2020
Meteoroloji 5 ilimizi uyardı: Kuvvetli rüzgar ve fırtına geliyor

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre yarın Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta rüzgarın saatte 50-70 kilometre, Kayseri ve Sivas çevrelerinde ise 60-80 kilometre hızla esebileceği tahmininde bulunuldu.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Vatandaşların; çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direk devrilmesi, karbonmonoksit kaynaklı soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olması istendi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.