Merve Boluğur, gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı

Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla yemek yerken görüntülendi. Muhabirlerin arkadaşını sormasına aldırış etmeyen Boluğur, koşar adımlarla aracına bindi 

08 Ekim 2020
Merve Boluğur, gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı

 
Oyuncu Merve Boğulur, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla Kuruçeşme'de görüntülendi. Bir mekanda otururken gazetecileri fark eden çift, hesabı ödeyip hızlıca mekandan ayrıldı. Uçankuş kameraların yakalanan ve özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Boluğur, görüntülendiği gençle aynı araca binip oradan uzaklaştı.
 
 
CESUR KIYAFETİYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ
 
Cesur kıyafet tercihleriyle tanınan Merve Boluğur, önceki gün bir arkadaşıyla kafede buluşmuş giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle adından söz ettirmişti. Hatta Boluğur'un iç çamaşırsız giydiği elbisesini beğenmeyen sosyal medya kullanıcıları "Bu kadar da dekolte olmaz" eleştirisini yapmıştı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.