Antalyaspor kupada 5'inci kez yarı finalde
ANTALYA SPOR HABERLERİ, 12 Şubat 2021 09:22ZİRAAT Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor, tarihinde 5'inci kez yarı finale kalma başarısı gösterdi. Kırmızı beyazlıların yarı finaldeki rakibi ise geçen sezonki gibi bu sene de Aytemiz Alanyaspor oldu.

Süper Lig'de yakaladığı 8 maçlık namağlup serisiyle çıkışa geçen Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda oynadığı DG Sivaspor maçından da Fredy'nin penaltıdan attığı golle 1-0 galip ayrılmayı başardı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un yarı finaldeki rakibi Galatasaray'ı 3-2 yenmeyi başaran Aytemiz Alanyaspor oldu. İki Antalya temsilcisinin karşılaşacağı maç 16- 17- 18 Mart tarihinde oynanması planlanıyor.
YARI FİNALE KADAR BÜTÜN MAÇLARI KAZANDI
Fraport TAV Antalyaspor, Türkiye Kupası maçlarının tamamını 90 dakika içerisinde kazanmayı başardı. Türkiye Kupası'na 4'üncü turdan katılım gösteren Antalyaspor, tek maç eleme sistemine göre oynanan maçta Pendikspor'u 2-0, 5'inci tur maçında TFF 1. Lig ekibi Boluspor'u 1-0, son 16 turunda yine TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'u 3-0 ve çeyrek final maçında DG Sivasspor'u ise 1-0 mağlup etti.
TARİHİNDE 5'İNCİ KEZ YARI FİNAL
Fraport TAV Antalyaspor, Sivasspor deplasmanında galip gelerek, tarihinde Türkiye Kupası'nda 5'inci kez yarı finale yükselme başarısını yakaladı. Kırmızı beyazlı takım kupa maçlarında daha önce 1999- 2000 yılında Bursaspor'u 2-0 mağlup ettiği ve finale kaldığı maçta yarı final maçı oynamıştı. Fraport TAV Antalyaspor, 2009-2010 sezonunda Trabzonspor, 2013-2014 sezonunun Eskişehirspor ve geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor ile kupada yarı final maçı oynama başarısını göstermişti. Akdeniz temsilcisi bu sezon da tıpkı geçen sezon olduğu gibi yarı final maçında bir başka Antalya temsilcisi olan Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.
FREDY'NİN ASİST YAPTIĞI YA DA GOL ATTIĞI MAÇLARI KAYBETMEDİ
Yükselişini Türkiye Kupası maçında Sivasspor'u yenerek yarı finale çıkarak sürdüren Fraport TAV Antalyaspor'da Angolalı oyuncu Fredy'nin bu sezon gol ya da asist yaptığı hiçbir maçı kaybetmedi. Takımın 5 asistle en çok gole katkısı bulunan oyuncusu konumunda olan Fredy, ligde 1, kupada ise 2 gole katkıda bulundu. Toplam 8 gole direkt katkıda bulunan Fredy'nin gol ya da asist yaptığı maçlarda Antalyaspor yenilgi yüzü görmedi.
Fredy, Türkiye Kupası 4. Tur maçında Pendikspor'a ve Çeyrek final maçında DG Sivasspor'a gol atarken kırmızı beyazlı takım her iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. 30 yaşındaki Angolalı oyuncu ligde tek golünü 2-0 kazanılan Kayserispor maçında kaydederken, ligde kazanılan iki Gençlerbirliği ve ilk deplasman galibiyeti olan Göztepe maçlarında, berabere kalınan Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında da birer asist yaptı. Fredy'nin gol ya da asist yaptığı maçlarda Akdeniz temsilcisi Antalysapor 14 puanı hanesine yazdırdı.
ANTALYA SPOR HABERLERİ, 12 Şubat 2021 09:22
Yorumlar (0)

ULUSLARARASI MEDYANIN YÜKSELEN YILDIZI SKY HABER TV, TÜRKİYE GENEL MERKEZİNİ AÇTI

Bizim Parti'de Yeni Atamalar: İsa Demirel Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Vekili Oldu

Antalya turizmine yön veren işletmeler ödül gecesinde buluşuyor

DİYARBAKIR'DA "YILDIZ'I PARLADI, ESKİŞEHİR'E "ÜMİT " OLDU

Başkan Uysal, ‘Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek’

AB ülkeleri ücret ortalaması 3.155 Euro, Türkiye'de 873 Euro

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN ; “Susuz Tarım Değil, Suskun Siyaset Bitmeli!”

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN: UMUTSUZLUK YOK KARDEŞLERİM

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı'ndan Teşekkür

Var mısınız denemeye?

Düzeltme ve Kamuoyuna Özür

AHMET KEDİK'TEN TARİHİ ÇAĞRI: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE BİZİM PARTİ DAMGASINI VURACAK

Vefat Eden Basın Emekçisi Ümit Özdal’ı Rahmetle Anıyoruz

Sekiz Ayda On Etkinlik;Onuncusu: Perge Antik Kent Doğa için bir adım atan herkese sonsuz teşekkürler…

MSG Yapım'dan Taziye Mesajı

CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan Özgür Özel’e Yapılan Saldırıya Sert Tepki: “Bu saldırı milletin iradesine yapılmıştır!”

Antalya Büyükşehir Belediyesi baharın gelişini Hıdırellez Şenliği ile kutlayacak

İmamoğlu'ndan Montaj İddialarına Sert Yanıt: "Bu Filmi Bu Millet İzledi!"

Özgür Özel’e Yumruklu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! Şüpheli Tengioğlu’nun Çarpıcı İfadeleri ve Geçmişi Gündemde

Dünya Gençlik Konseyi’nden Genç Girişimcilere Destek

Köksal Selçuk’tan Sert Tepki: “Özgür Özel’e Yapılan Saldırı Milletimizin Değerlerine İhanettir”

CHP Lideri Özgür Özel’e Saldıran Kişi Selçuk Tengioğlu Çıktı: Geçmişinde Çocuk Cinayeti Var

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

GAZETECİ MEHMET ÇİÇEK’TEN TAZİYE MESAJI

İsa Kaplan " 3 Mayıs, Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün simgesidir "

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Meteoroloji'den 11 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

“Gülşen” tiyatro oyunu büyük alkış aldı

Kemer Belediyesi “Can dostlarına” sahip çıkıyor

Kemer’de parklar yenileniyor

Kepez Kitap Fuarı’na eğitimci yazar Cesur’dan duygusal dokunuş

Asgari ücrete ARA ZAM açıklaması!

Otoyol Jandarması Ekipleri, Şehirlerarası Otobüslere 'Yolcu' Gibi Binerek Sürücüleri Denetliyor

Skolyoz Hastası Barış'ın Polis Olma Hayali Gerçekleşti

Minik Yürekler Emniyetle Buluştu: Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Esenyurt’ta Tehlikeli Şekilde Araç Kullanarak Çocukların Canlarını Tehlikeye Atan Servisi Sürücüsü Yakalandı

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Aranan Ş.Ç. ve Ö.A. İle Ulusal Seviyede Aranan M.G. ve S.E.Ö. İsimli Şahısları Ülkemize Geri Getirdik

YGD, Gazetecilere 12 Kategoride Ödüller Verecek

DİYARBAKIR’DA “TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİK GELİŞMESİNDE GENÇLERİN ROLÜ ” SEMPOZYUMU
