Koronavirüs nedeniyle hastaneleri dolu olan kentimiz var mı? Bakan Koca yanıt verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada yer alan ve koronavirüs nedeniyle bir ilimizdeki hastanelerin tamamının dolu olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi. Koca, "Hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur. İddialar asılsızdır" dedi.  

06 Ağustos 2020
Koronavirüs nedeniyle hastaneleri dolu olan kentimiz var mı? Bakan Koca yanıt verdi

 
Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle bir ilimizdeki hastanelerin tamamının dolduğu yönünde sosyal medyada yer alan iddialara Twitter hesabından yanıt verdi. Bakan Koca, iddiaların tamamen asılsız olduğunu ifade ederken, hastaneleri dolu olan bir ilimizin hatta kapasitesi tamamen dolu bir hastanemizin olmadığını aktardı.
 
Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde;
 
"COVID-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur. İddialar asılsızdır. Bu asılsız iddiaların sahipleri, hastaneler doluymuş gibi tedbir alsın. İddiaların topluma belki bu şekilde yararı olur."
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.