Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı, önümüzdeki ay gerçekleşecek tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor.Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde yağlı antrenmanlarına 100 yıl Atatürk stadyumunda devam ediyor. 

03 Haziran 2021
Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor

 
Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı, önümüzdeki ay gerçekleşecek tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor.
Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde yağlı antrenmanlarına 100 yıl Atatürk stadyumunda devam ediyor. 9-10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Tarihi Kırkpınar Güreşlerine hazırlanan Korkuteli Belediyesi güreşçileri, gelecek hafta sonu gerçekleşecek olan farklı güreş organizasyonları için de güreş hocası Muhammet Sarıcalar gözetiminde antrenmanlarına devam ediyor.
Sarıcalar, “Ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Büyük takım yoktu. Büyük başarı vardır. Gelecek ay Tarihi Kırkpınar güreşleri var. Sürekli ekip olarak çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizin hepsi kendisini ispat etmişler. Bundan sonra nasip olursa bizde onlardan güreşlerde derece bekliyoruz. Bu yıl Mehmet Yeşil Yeşil ve Osman Aynur’da yağlı antrenmana katılarak bizleri mutlu ettiler” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.