Kolpaçino 4 geliyor

Önceki akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenen komedyen Şafak Sezer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'Kolpaçino' serisi ile ilgili müjde verdi. 

05 Haziran 2020
Kolpaçino 4 geliyor

Etiler'de bulunan restoran çıkışı şaka yapmak için yüzünü gizleyen Şafak Sezer, yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. 49 yaşındaki komedyen, Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre, "Şafak Bey, 'Kolpaçino 4' çekilecek mi?" sorularına cevap verdi.

Şafak Sezer, "Yaklaşık iki aydır konuşuyoruz. Senaryoyu yazmaya başlayacağız. Başka oyuncular da olacak. Güzel bir şey çıkaracağız" yanıtını verdi.

Geçen günlerde Serdar Ortaç'ın Instagram yayınına konuk olan Sezer, başrolünde yer aldığı ve 627 bin gişe yapan 'Kutsal Damacana' filmi ile ilgili herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza atmıştı.

Şafak Sezer şöyle demişti:

 

İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.