Kök hücre tedavisine başlanan Mehmet Ali Erbil'in doktorundan sevindiren açıklama

Uzun süredir mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığı nedeniyle kemik iliğinde değişim yapılan Mehmet Ali Erbil, kök hücre tedavisine başladı. Şovmenin sağlık durumundan bahseden doktoru ise operasyonun başarılı geçtiğini ve Erbil'in toparlayacağını düşündüğünü söyledi. 

28 Temmuz 2020
Kök hücre tedavisine başlanan Mehmet Ali Erbil'in doktorundan sevindiren açıklama

 
Yıllardır kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başladı. Operasyonun başarılı geçtiğini belirten doktoru ise Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
 
"TOPARLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
 
Operasyon öncesi saçlarını kazıtan 63 yaşındaki ünlü şovmenin özel bir odada hemşire gözetiminde olduğunu söyleyen doktoru Jan Klod Kayuka, "Şu anki süreçte korunuyor. Kök hücre uygulaması başarılı geçti. Şimdi vücudun tepkileri ve değerleri ölçülecek. Toparlayacağını düşünüyorum" dedi.

 

 
 
Bu tedavi sonrası iyileşme sürecini de anlatan Kayuka, "Bu tedavi, hastalığın durması konusunda başarılı olacaktır. Kasların güçlenmesi için önemli" diye konuştu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.