Kitaplar okuyucularla buluştu

Muratpaşa Belediyesi’nin Meltem ve Cumhuriyet mahallelerinde bulunan kütüphaneleri, ‘yeni normal’e göre yeniden düzenlendi ve okuyucuların hizmetine açtı. 

04 Haziran 2020
Kitaplar okuyucularla buluştu

 Meltem ve Cumhuriyet mahallelerindeki kütüphaneler, belediye tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Meltem Mahallesi'ndeki Yazar Mehmet Erdem Dijital Kütüphanesi ve Cumhuriyet Mahallesi'ndeki mahalleyle aynı adı taşıyan kütüphane, "kontrollü sosyal hayat" ve "yeni normal" olarak nitelendirilen dönemin başlamasıyla sosyal mesafe kurallarına göre düzenlendi.

Masa ve sandalyeler belli bir mesafeye göre yerleştirilen kütüphanede, belediye ekipleri dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Girişlerde herkesin ateşinin ölçüldüğü ve sınırlı sayıda okuyucunun içeri alındığı iki kütüphane, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet verebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.