Kılıçdaroğlu, Muhittin Böcek'i ziyaret etti

Kılıçdaroğlu 'Son derece mutluyuz' diyerek Böcek'in son durumunu açıkladı "Durumunun her geçen gün iyiye gittiği yönde bilgi verdiler. 

14 Eylul 2020
Kılıçdaroğlu, Muhittin Böcek'i ziyaret etti

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19 tedavisi yoğun bakımda devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son durumuna ilişkin, "Durumunun her geçen gün iyiye gittiği yönde bilgi verdiler. Son derece mutluyuz" dedi.
 
Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ve bir süredir yoğun bakımda olan Başkan Böcek'in tedavisi devam ediyor. Bugün öğlen saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Böcek'in tedavisinin sürdüğü özel hastaneye geldi. Belediye başkanı ve parti yönetimi tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, ardından hastaneye girerek doktorlardan Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Hastane çıkışında Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek ile kameralar karşısına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, "Aslında düzenli bilgi alıyorduk. Dolayısıyla ben aileden de, hekim arkadaşlardan da bilgi alıyorduk. Bizi Muhittin Başkanımızın sağlığının iyiye gittiği ifade edildi. Ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Hastanenin başta doktor ve hemşireler olmak üzere bütün çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz. Onlar ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Dolayısıyla biz de onları büyük ölçüde telefonla rahatsız edip, son durumu öğrenmek istiyoruz. Dolayısıyla durumunun her geçen gün iyiye gittiği yönde bilgi verdiler. Son derece mutluyuz." dedi.
 
Kılıçdaroğlu, ziyaretin geciktiği yönünde bir soruya ise "Onları tartışmayın. Biz her gün, her dakika bilgi alıyoruz." cevabını verdi.
 
Kemal Kılıçdaroğlu ardından CHP Antalya İl Başkanlığına geçti.
 
Umut Yasin Kurter - 07 HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.