İYİ PARTİLİ MUSTAFA GÖNENÇ’TEN BÖCEK HAKKINDA ÇİRKİN PAYLAŞIM

Antalya Büyükşehir iştirak şirketi Ulaşım AŞ yöneticisi ve İYİ Partili Mustafa Gönenç’ten çirkin Muhittin Böcek paylaşımı.  

11 Eylul 2020
İYİ PARTİLİ MUSTAFA GÖNENÇ’TEN BÖCEK HAKKINDA ÇİRKİN PAYLAŞIM

 
Yakalandığı KORONANAVİRÜS nedeniyle hastanede gözlem altında bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında “Allah Korusun Muhittin Böcek’e Bir Şey Olursa!
 
Büyükşehir belediyesi CHP’den AKP’ye geçer kimse hayal görmesin. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Partinin meclis üyelerinin içinden 5 ya da 6 tanesi AKP’ye gider hatta daha fazla olabilir. Bildiğim bir şey yok. Siyasi tecrübem bunu söylüyor.  Ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’dür! Sonuç olarak, “Antalya’da CHP ve İYİ Parti hayal kırıklığına uğrar. Bu böyle biline"  şeklinde çirkin paylaşımda bulunan ve paylaşımını gelen tepkiler üzerine kaldırmak zorunda kalan Antalya Büyükşehir iştirak şirketi Ulaşım AŞ yöneticisi, İYİ Parti Muratpaşa ilçe eski başkanı ve üst kurul delegasyonu Mustafa Gönenç’e tepkiler çığ gibi büyürken gözler  İYİ Parti Antalya İl Başkanlığının nasıl bir tutum içinde olacağına çevrilirken Ulaşım AŞ yönetim kurulu başkanı ve CHP meclis grup sözcüsü Deniz Filiz’den gazetemize açıklama geldi.
 
FİLİZ,  “KABÜLENMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”
 
Telefon ile ulaştığımız şirket yönetim kurulu başkanı Deniz Filiz, “böyle bir paylaşımı kabullenmemiz söz konusu olmaz. Mutafa Gönenç İYİ Partili ve siyasi olaraktan bizim her hangi işlem yapmamız söz konusu olamaz.  Şirkette görevini hakkında bilgi veren Deniz Filiz;   “kanunlar gereği bizim her hangi yaptırım yapma hakkımızda yok, yasalar buna izin vermiyor. dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.