İtimatın tek adresi ''Yörük Kızı Gayrimenkul''

Yörük Kızı Gayrimenkulün sloganı ''Güven, altından daha değerlidir.'' 

14 Temmuz 2020
İtimatın tek adresi ''Yörük Kızı Gayrimenkul''

1-) Kendinizi biraz tanıtır mısınız?

Ben, Kezban Dağlarbaşı. 1985 Fethiye doğumluyum. Bekarım ve 2 çocuk annesiyim. Yörük Kızı Gayrimenkulün İşletme sahibiyim. 12 yıldır aynı yerde ve aynı iş adı altında devam ediyorum. İşimi severek yapıyorum. Gerçekten işime âşık bir kadınım.

2-) Bu iş yeri size neler kazandırdı?

12 yıldır aileleri ev sahibi yapmanın mutluluğunu sizlere kelimelerle anlatamam. O his ve duygu bambaşka bir olay. Bu işte kendi sözüm ve sloganım olan cümleyi söyleyeyim; ‘’Dürüstlük, altından daha değerlidir.’’ Benim için önemli olan insanların güvenini kazanabilmek. 12 yıldır bu sektörde alnım ak bir şekilde devam ediyorsam nedeni ‘’Güven’’ duygusudur.

3-) Bu sektörde ne kadar çok kişi çalışırsa o kadar iyi iş olur mantığı doğru mu?

Kesinlikle hayır. Benim ofisim, aile ofisi. Ben sektöründe ne kadar iyi bir kişi bile olsa çalışmayı kabul etmiyorum.  Benim için önce para değil, güven geliyor. En güvene bileceğim kişi olan oğlum ile birlikte ve yanında da 3 personelimiz daha var. Biz 5 kişilik dev bir aile olarak iş yerimizde çalışmaya devam ediyoruz.

4-) Kredi faizlerinin azalması ev satışlarını ne kadar etkiledi?

Son zamanlarda daire satışları çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Faizlerin düşmesi çok fazla etkiledi. Ama maalesef bu durumda fırsatçılık yapan ev sahiplerimiz var. Fiyatları gerçekten abarttılar. Her dairenin üzerine 30 bin-40 bin TL fiyat artışı yaptılar. Ama bu durum ev satışlarını çok fazla etkilemedi. İnsanlarımız faiz oranlarının düşük olmasından dolayı psikolojik olarak rahat hissediyorlar.  Her müşterimiz için, istediği daireyi bulabilmek için tüm enerjimizi sarf ediyoruz. Haziran ayında Kepez Tabu Müdürlüğü’nde, 17 adet tabu vererek sonlandırdık. 2 yıldır bu sayıya hiç ulaşamamıştık. Çünkü faizler çok yüksekti. Yeri geldi hiç iş yapamadığımız dönemlerde. Ama şükürler olsun. İnşallah faiz oranları hep böyle devam eder.

5-) 12 yıldır bu sektörde olan başarılı bir iş kadını olarak eklemek istediğiniz konular var mı?

Vatandaşlarımızla diyaloglarımız çok güzel. Çünkü karşımdaki insanın bana güvendiğini görmek, hissetmek harikulade bir olay. Dediğim gibi kesinlikle parayı düşünmüyorum. Bana gelen ailenin alacağı evi beğenmesi, içine sinmesi ve bana güvenerek kararlar vermesi, paradan daha önemli. Bu duyguları parayla satın alamazsınız. Şükürler olsun ki çalıştığım hiç kimseyle bir sıkıntı yaşamadım. 12 yıldır böyle devam ettim. İnşallah hep bu şekilde devam eder.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.