İran uçağı 90 yolcusuyla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na yeniden iniş yaptı.

TAHRAN ile Alanya'yı birbirine bağlayan ilk uçuşunu 2019 yılında gerçekleştiren ve seferlerine pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kalan Tailwind Havayolları'na ait uçak, 90 yolcusuyla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na yeniden iniş yaptı. 

06 Şubat 2021
İran uçağı 90 yolcusuyla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na yeniden iniş yaptı.

İranlı yolcular güllerle karşılandı

İran'ın başkenti Tahran İmam Humeyni Havalimanı ile Gazipaşa Alanya Havalimanı'nı birbirine bağlayan Tailwind Havayolları'na ait Boeing 737 tipi uçak 90 yolcusuyla Alanya'ya geldi. Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na ilk uçuşunu 2019 yılında gerçekleştiren ve 2020 yılında pandemi nedeniyle uçuşlarına ara vermek zorunda kalan Tailwind Havayolları, uzun bir aranın ardından yeniden Alanya'ya uçuş gerçekleştirdi.

 

Havacılık geleneği olan su takı ile karşılanan uçakta bulunan yolcular, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel tarafından gülle karşılandı. Yolcuların ardından kaptan pilot ve kabin ekibi için de pasta kesilip hediyeler takdim edildi. Kış boyunca haftada biri kesin olmak üzere talebe dayalı olarak 2 kez gerçekleşebilecek seferlerin, yaz döneminde daha da artacağı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.