Hastaneden taburcu olan Trump'ın zor anları! Kameralar önünde nefes almakta zorlandı

Koronavirüse yakalanan ve bir süre askeri hastanede kaldıktan sonra taburcu edilen ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'da kameralara poz verdiği sırada nefes almakta zorlandığı gözlendi. 

06 Ekim 2020
Hastaneden taburcu olan Trump'ın zor anları! Kameralar önünde nefes almakta zorlandı

 
ABD Başkanı Donald Trump, doktoru Sean P. Conley'in daha önce yaptığı basın toplantısında "Tehlike geçmiş değil" demesine rağmen Beyaz Saray'a geri döndü. Hastaneden ayrılırken tek başına yürüdüğü gözlemlenen Trump burada medyanın sorularını yanıtlamazken "Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
HELİKOPTER BEYAZ SARAY'IN BAHÇESİNE İNDİ
 
Ardından araç ile kendisini bekleyen Deniz Kuvvetleri helikopterine giden Trump, kısa bir uçuştan sonra Beyaz Saray'a vardı. 20 dakikalık yolculuğun ardından Başkan Trump'ı taşıyan helikopter Beyaz Saray'ın bahçesine iniş yaptı.
 
 
NEFES ALIRKEN GÜÇLÜK ÇEKTİ
 
Beyaz Saray'a vardıktan sonra içeri girmeden maskesini çıkartan Trump Deniz Kuvvetlerini selamladı, ardından Beyaz Saray'a girdi. Trump'ın selamlama sırasında derin nefes alırken güçlük çektiği görüntülere yansıdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.