Görüntü İstanbul'dan! Pandemi hastanesinin önünde Covid-19 test kuyruğu

Son dönemlerde vaka sayılarındaki artış pandemi hastanelerinin önündeki yoğunluğu da beraberinde getirdi. İstanbul Yeşiköy'de hizmet veren Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinin önündeki uzun kuyruk kameralar tarafından görüntülendi. 

10 Ağustos 2020
Görüntü İstanbul'dan! Pandemi hastanesinin önünde Covid-19 test kuyruğu

 
Türkiye'de son günlerde artan Covid-19 vakalarının en net görüntüsü İstanbul Yeşiköy'de yapımı tamamlanan ve açılan Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinde çekildi. Hastane önünde
test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.
 
VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ PANİĞE NEDEN OLDU
 
Koronavirüs salgınında vaka sayısındaki artış devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 1000'in altında olan vaka sayısı bayram tatili ve sonrasında tekrar 1000'in üzerine çıkmış durumda. Yaşanan bu artış hastanelerde bulunan yoğunluğu da her geçen gün arttırmaya devam ediyor.
 
UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
 
Covid-19 vakalarının en net görüntüsü İstanbul Yeşiköy'de yapımı tamamlanan ve açılan Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinde çekildi. Hastane önünde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.
 
ÜÇ AYRI KAPI OLUŞTURULDU
 
Koronavirüs testi yaptırmak isteyen vatandaşlar için neden test yaptırmak istediğine göre 3 ayrı kapı oluşturulmuş durumda. Hastanede yurt içinde yaşayan vatandaşlar ayrı bölümde, yurt dışına gitmek isteyen vatandaşlar ise ayrı bölümde test yaptırıyor. Sonuç almak isteyen vatandaşlar ise ayrı bir bölümde bekliyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.