Gönül verdiği işi İran'da yapamayan fenomen, Türkiye'ye yerleşip büyük paralar kazanmaya başladı

Beyoğlu'nda lüks araçla karpuz sattığı görüntülerle gündeme gelen İranlı Milad Hatami'nin ülkesinde yaptığı paylaşımlar nedeniyle tutuklandığı, serbest kaldıktan sonra Türkiye'ye yerleştiği ve gönül verdiği işi burada yapmaya başladığı öğrenildi. 

04 Eylul 2020
Gönül verdiği işi İran'da yapamayan fenomen, Türkiye'ye yerleşip büyük paralar kazanmaya başladı

 
İstanbul Beyoğlu'nda Lamborghini marka otomobilinin ön bagajına doldurduğu karpuzların kilosunu 5 liradan satan kişinin İranlı sosyal medya fenomeni Milad Hatami olduğu ortaya açıktı. İran'da sosyal medyada yaptığı paylaşımları ile ünlenen Hatami, bazı videoları nedeniyle tutuklandı. Belli bir süre tutuklu kalan Hatami'nin tahliye olduktan sonra eşi Zeinab Mehdi ve kızı ile birlikte Türkiye'ye yerleştiği öğrenildi.
 
BÜYÜK PARALAR KAZANIYOR
 
Ülkesinde rahatça yapamadığı sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede büyük paralar kazanan Hatemi'nin takipçi sayısı da 2 milyona ulaştı. Karpuz sattığı araç 15 gün boyunca trafikten men edilen Hatemi, neden böyle bir şey yaptığıyla ilgili "Arabanın sahibi arkadaşım Milad'a böyle bir şey yapmayı teklif ettim. Bunu söylediğimde şaşırdı ama kabul etti. 3 video çektik. Sonuncusu bu karpuz satışı oldu" şeklinde konuştu.
 
PEK ÇOK MEKANDAN TEKLİF ALIYOR
 
Arkadaşının da 2 yıldır Türkiye'de yaşadığını ifade eden Hatemi, "Bu videoyu sosyal medyada paylaşmak ve insanları eğlendirmek için çektik. Türkiye'de neler yapabileceğimizi görmek istedik. Bu video sayesinde de pek çok restoran ve işletmeden telefon ve mesaj aldım" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.