Gül, Erdoğan'a rakip mi oluyor?

Uzun zaman sonra dün sessizliğini bozan ve ekonomiye ilişkin eleştirilerde bulunan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gül'ün Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olmayı amaçladığı öne sürüldü. 

30 Haziran 2020
Gül, Erdoğan'a rakip mi oluyor?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun süren sessizliğini dün bozarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. Karar'a konuşan Gül, "Ekonomideki göstergeler geriye gidişi gösteriyor. Bu durum kaygı verici" ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan Gül ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

CUMHURBAŞKANI ADAYI MI OLMAK İSTİYOR?

Hakan Hürriyet Gazetesi'nde bugün yayımlanan yazısında, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Millet İttifakı'nın adayı olmayı amaçladığını iddia etti. Hakan, Gül'ün bu sebeple Ali Babacan'ın partisinde kendisini öne çıkarmadığını, geri planda tuttuğunu belirtti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.