Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Ön Eleme Turu maçları dün oynanırken temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor'un play-off etabındaki muhtemel rakipleri belli oldu. 

18 Eylul 2020
Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

 
UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Ön Eleme Turu dün oynanan maçlarla tamamlandı. 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek 3 temsilcimizin play-off turundaki muhtemel rakipleri de netleşti.
 
Dün oynanan maçta Neftçi'yi 3-1 mağlup edip tur atlayan Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu'nda Hajduk Split'i elemesi durumunda Rostov-Maccabi Haifa, Williem-Rangers, Fehervar-Reims ve Steaua Bükreş-Slovan Liberec eşleşmelerinden gelecek bir takımla kozlarını paylaşacak.
 
BEŞİKTAŞ, MILAN İLE EŞLEŞEBİLİR
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PAOK'a elenip yoluna Kupa 2'de devam eden Beşiktaş'ın ise İtalyan devi Milan'la eşleşme olasılığı bulunuyor. Siyah beyazlıların Rio Ave'yi geçmesi durumunda muhtemel rakipleri şu şekilde:
 
CSKA Sofia-B36
AC Milan-Bodo/Glimt
Hapoel Beer-Sheva-Motherwell
 
ALANYA CEPHESİ
 
Öte yandan Norveç'ten Rosenborg ile kozlarını paylaşacak olan Aytemiz Alanyaspor'un tarafında ise Sporting Lizbon-Abeerdeen, Mura-PSV ve Kopenhag-Piast eşleşmeleri yer alıyor.
Rosenborg'un elenmesi durumunda bu 6 takımdan birisi Alanya temsilcisinin rakibi olacak.
 
KURA ÇEKİMİ BUGÜN
 
UEFA Avrupa Ligi'nde playoff turu için kura çekimi bugün yapılacak. Playoff eşleşmeleri TSİ 14.00'te yapılacak organizasyonla netleşecek

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.