Fenerbahçe'ye FIFA'dan kötü haber! Ferdi Kadıoğlu için Nisan'da ödeme yapmak zorundalar

Geçtiğimiz sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nu NEC Nijmegen'den transfer eden Fenerbahçe, genç oyuncu için yapması gereken ödemenin yarısını 10 aydır yapamamıştı. FIFA'ya başvuran Hollanda ekibi, F.Bahçe'nin Nisan ayında ödeme yapmasına dair kararı çıkarttırdı.  

27 Mart 2020
Fenerbahçe'ye FIFA'dan kötü haber! Ferdi Kadıoğlu için Nisan'da ödeme yapmak zorundalar

Ferdi Kadıoğlu'nun eski kulübü NEC Nijmegen'e 750 bin euro bonservis bedeli borcu olan F. Bahçe'ye FIFA'dan kötü haber geldi.

"NİSAN AYINDA ÖDEME YAPMAK ZORUNDA"

NEC'in idari direktörü Wilco van Schaik, 1.4 milyon Euro bonservis bedelinin 750 bin euroluk kısmını 10 aydır tahsil edemediklerini belirterek "10 aydır ödeme bekliyoruz ve bu durum artık kabul edilemez duruma geldi. FIFA kararını verdi ve Nisan ayında Fenerbahçe'nin ödeme yapmasına hükmetti. F.Bahçe'den de itiraz gelmedi" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.