Evi yanan ünlü şarkıcı gözyaşlarına boğuldu

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın ailesi ile birlikte yaşadığı villada yangın çıktı. Yangın haberini duyar duymaz olay yerine gelen ünlü şarkıcı, ailesini göremeyince sinir krizleri geçirdi. Ünlü şarkıcının çocuğu ve ailesine kavuştuğu anlarda duygusal anlar yaşandı. 

23 Şubat 2021
Evi yanan ünlü şarkıcı gözyaşlarına boğuldu

Evi yanan ünlü şarkıcı gözyaşlarına boğuldu

 

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde 15.00 sıralarında yangın çıktı. 3 katlı villalın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, duman tahliyesi çalışmalarına başladı. Yangın tamamen söndürülürken, evde maddi hasar oluştu.

Yangının yaşandığı villada eşi ve iki çocuğu ile birlikte ünlü şarkıcısı Çılgın Sedat’ın ikamet ettiği belirlendi. Yangın haberini alır almaz olay yerine gelen Çılgın Sedat, çocuğunu ve ailesini göremeyince sinir krizi geçirdi. Komşularının sakinleştirmeye çalıştığı ünlü şarkıcı, kısa süre sonra ailesine kavuştu. Oğluna ve ailesine sarılan Sedat, uzun süre gözyaşı döktü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.