Ekmek parası kazanırken feci şekilde can verdi!

Denizli'de 2 oğlu ve 2 torunuyla ormanlık alana ada çayı toplamaya giden yaşlı kadın, dengesini kaybedince 30 metrelik kayalıklardan düştü. Oğullarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. 

10 Ağustos 2020
Ekmek parası kazanırken feci şekilde can verdi!

 
Denizli'nin Tavas ilçesinde ada çayı toplamak için gittiği ormanlık alanda 30 metrelik kayalıklardan düşen Sabriye Serdar (80), yaşamını yitirdi.
 
Tavas'ın kırsal Gökçeler Mahallesi'nde sabah saatlerinde, 2 oğlu ve 2 torunuyla ormanlık alana ada çayı toplamaya giden Sabriye Serdar, dönüş yolunda dengesini kaybedip, 30 metrelik kayalıklardan düştü.
 
Ada çayı toplarken kayalıklardan düşen yaşlı kadın feci şekilde can verdi
 
OĞULLARI İHBARDA BULUNDU
 
Oğullarının ihbarı üzerine bölgeye Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmayla Sabriye Serdar'a ulaşan ekipler, yaşlı kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
YIKILIP KALDILAR
 
Sabriye Serdar'ın halatla bulunduğu yerden çıkarılan cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Annelerinin cansız bedenini gören oğulları ise oldukları yere yığılıp kaldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.