Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın serveti kurmaca çıktı

Dünyanın en prestijli dergilerinden olan Forbes, iki yıl üst üste servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionaire) ilan ettiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte çıktığını açıkladı. 22 yaşındaki Jenner ise servetiyle ilgili iddiaları sosyal medya hesabından anında yalanladı.  

30 Mayıs 2020
Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın serveti kurmaca çıktı

1
 
Kendi adıyla çıkardığı kozmetik markasıyla Forbes tarafından en genç milyarder ilan edilen Kyli Jenner'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

 

 

2
 
Genç yaşta dudak uçuklatan bir servetin sahibi olan Kylie'nin mal varlığının kurmaca olduğu öne sürüldü. İşin ilginç yanı ise bu iddiayı ortaya atan yine Kylie'yi milyarder ilan eden Forbes dergisi.

 

 

3
 
Amerikan Forbes dergisi; üst üste servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionaire) ilan ettiği Kylie Jenner, hakkında yeni bir yazı yayınladı. Dergi, resmi web sitesinden Jenner'ın bu servetinin kurmaca olduğunu, aslında kendi adını taşıyan kozmetik şirketinin söylendiği kadar gelir elde etmediğini iddia etti.

 

 

4
 
Kylie Jenner, Kylie Cosmetics'in% 51'ini geçtiğimiz ocak ayında 1,2 milyar bir dolarlık anlaşma ile ABD güzellik devi Coty'ye satmıştı. Derginin iddialarına göre, tüm gerçekler bu satıştan sonra ortaya çıktı.
5
 
Coty tarafından son 6 ay içinde piyasaya sürülen ürünler ve elde edilen gelirler, aslında Jenner'ın söylediği rakamların gerçek olmadığını ortaya koydu.
6
 
Yayınlanan bu yazıdan sonra Kylie Jenner, Twitter hesabından iddialara yanıt verdi.

 

 

7
 
"Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor" diyerek iddiaları yalanlayan Jenner, "Benim güzel bir kızım, başarılı bir işimvar ve bunu gayet iyi yapıyorum. Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten çok daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim" ifadelerini kullandı.
8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 
 
12
 
 
13
 
 
14
 
 
15
 
 
16
 
 
17
 
 
18
 
 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.