Dev takas sonrası tesislere gelmeyen yıldız oyuncu için Barcelona dava açtı!

Pandemi arası sonrasında yeniden başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan FC Barcelona'da Arthur Melo krizi patlak verdi. Yeni sezon için Juventus'tan Miralem Pjanic ile takaslanan Brezilyalı orta sahaya tesislere geri dönmediği için dava açılacak.  

29 Temmuz 2020
Dev takas sonrası tesislere gelmeyen yıldız oyuncu için Barcelona dava açtı!

 
Pandemi sonrasında La Liga'da şampiyonluğu ezeli rakibi Real Madrid'e kaptıran ve sezon sonunda Lionel Messi'nin olası ayrılık kriziyle gündeme gelen FC Barcelona, bu sefer bambaşka bir skandalla karşı karşıya kaldı. Katalan ekibi, yeni sezon için Juventus'tan Miralem Pjanic ile takasladığı Arthur Melo'ya antrenmana çıkmadığı için dava açacak.
 
Marca kaynaklı haberde tatilinin ardından Ağustos ayında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçları için tesislere geri dönmeyen ve antrenmanlara katılmayan Arthur Melo, Barcelona'yla daha fazla maça çıkmak istemiyor. Brezilyalı futbolcu, lig bitiminden sonra önce Ibiza'ya sonrasında da ülkesine gitmişti.
 
BARCELONA UYARDI
 
FC Barcelona'nın kulübe geri dönmek istemeyen Arthur'u uyardığı belirtildi. Kulübün dönmemesi durumunda bunun sonuçlarının ciddi olacağını Arthur'a ilettiği dile getirildi. Öte yandan kulüp, oyuncunun sözleşmesi için feshetme yöntemine de gitmeyecek ve yasal işlem başlatacak.
 
1 EYLÜL'DE YENİ SÖZLEŞMESİ BAŞLIYOR
 
Barcelona'nın idmanlarına dönmeme kararı alan Arthur Melo'nun Juventus ile imzaladığı yeni sözleşme, 1 Eylül 2020'de başlayacak.
 
6 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI
 
Gremio'dan ayrılıp Barcelona'ya adım atan Brezilyalı milli orta saha, bu sezon çıktığı 28 resmi maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.
 
NAPOLİ İLE RÖVANŞ OYNAYACAK
 
FC Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin dönüşünde 8 Ağustos Cumartesi günü Napoli ile son 16 turu rövanş maçında kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki ilk maç 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.