KİLİS'TE AİLE KATLİAMI: ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Kilis'te, Suriye uyruklu bir baba, annesi ve üç çocuğunun evlerinde ölü bulunmasıyla sarsıcı bir olay meydana geldi. Yapılan soruşturma sonucunda, Yusuf Kuvara'nın eşi Merve ile çocukları Emine (8), Abdo (6) ve Ali Kuvara'yı (5) boğarak öldürdükten sonra kendisini astığı ortaya çıktı. 

08 Mayıs 2024
KİLİS'TE AİLE KATLİAMI: ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

 Olay, Nedimökmen Mahallesi'nde geçtiğimiz gece saatlerinde gerçekleşti. İnşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenilen Suriye uyruklu Yusuf Kuvara ve ailesinden haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine belirtilen adrese gitti. Ancak kapıyı açan olmayınca evde ağır bir koku olduğunu fark eden ekipler, içeri girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Yusuf Kuvara, eşi Merve ve çocukları Emine, Abdo ve Ali Kuvara'yı ölü buldu.

 Yapılan ilk incelemede, Yusuf Kuvara'nın iple, eşi ve çocuklarının ise boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 Soruşturma kapsamında ortaya çıkan bilgilere göre, Yusuf Kuvara'nın eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi. Kuvara'nın, olaydan bir gün önce sosyal medyada yayınladığı video kaydında, "Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı, sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum" ifadeleri dikkat çekti.

 Suriye uyruklu eşi Merve ile çocukları Emine, Abdo ve Ali Kuvara'yı öldürdükten sonra intihar eden Yusuf Kuvara'nın cenazeleri, Kilis Mezarlık Camisi'nde Kilis Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kilis Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

 

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.