ÖZGÜR ÖZEL VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında uzun bir aradan sonra gerçekleşen görüşme, AK Parti Genel Merkezi’nde başladı. 

02 Mayıs 2024
ÖZGÜR ÖZEL VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN  GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

 Görüşme öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından karşılandı ve saat 16.05'te başladı. Özel'e, CHP İstanbul Milletvekili ve eski ABD Büyükelçisi Namık Tan eşlik etti. Görüşme sırasında AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş da hazır bulundu.

 İki liderin görüşme sırasında konuşulanları yazılı olarak kayda geçirecekleri bildirildi. Ancak, görüşmeye katılmayan Namık Tan ve Mustafa Elitaş'ın da konuşulanları kayıt altına almak için görevlendirildiği belirtildi.

 CHP ve AK Parti arasında genel başkan düzeyinde gerçekleşen son görüşme, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Binali Yıldırım arasında 22 Eylül 2016'da gerçekleşmişti.

 Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında hükümetin yeni anayasa çalışmaları, seçim sonuçları, yargı krizi, ekonomik kriz, emekli maaşları ve hak ihlalleri gibi konular bulunuyor. Ayrıca, CHP'nin kontrolündeki belediyelerin merkezi yönetimden onay bekleyen projeleri ve devralınan borçlar da görüşme öncesi masaya yatırılan konular arasında yer alıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.