GEMLİK'TE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

 

13 Nisan 2024
GEMLİK'TE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 54 yaşındaki Gaye Kayan, ailesi ile yaşadığı evinde ölü bulundu. Kayan'ın ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin ediliyor. Cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Gaye Kayan, ailesiyle yaşadığı evindeki yatağında bu sabah hareketsiz olarak bulundu. Haber verilmesi üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Kayan'ın öldüğü belirlendi.

 Bekar olan ve daha önce hiçbir rahatsızlığı bulunmayan Gaye öğretmenin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Cansız bedeni, ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.