KÜRŞAD TATAR: “CHP’LİLERDE KEPEZ’DE ÜÇÜNCÜ KEZ BİR SAĞ ADAYIN PEŞİNDE MACERA ARAMAKTADIR”

27. Dönem MHP Milletvekili adayı ve eski Kepez Ülkü Ocakları Başkanı Kürşad Tatar, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ü hedef alan açıklamalarda bulundu. “CHP’lilerde Kepez’de üçüncü kez bir sağ adayın peşinde macera aramaktadır” dedi. Kürşad Tatar’ın açıklamaları şu şekilde… 

19 Mart 2024
KÜRŞAD TATAR: “CHP’LİLERDE KEPEZ’DE ÜÇÜNCÜ KEZ BİR SAĞ ADAYIN PEŞİNDE MACERA ARAMAKTADIR”

 

1- Sayın Kocagöz siz 2004 yılında Kepez’de AK Parti’nin en hızlı olduğu dönemde Erdal Öner’in Başkan yardımcısı değil miydiniz?

 

2- Sayın Kocagöz 2004’den 2019 yılına kadar yani 15 yıl boyunca siz Ak Partinin en hızlı meclis üyesi ve başkan vekili değil miydiniz?

 

3- Sn. Rıza Sümer AK Parti il başkanı olarak Büyükşehir meclis toplantılarından önce grup toplantısına başkanlık yapmıyor muydu? Kepez’den Kaş’a kadar ordan Gazipaşa’ya kadar imarından tutun da, çöpüne kadar nereye ne yapılacaksa grup kararı alan kudretli il başkanı değil miydi?

Siz büyükşehir meclis üyesi olarak Rıza Sümer’e biat edip, yaptığınız işlerle ilgili brifing vermiyor muydunuz?

 

4- Sayın Kocagöz, 2019 yılında sizi aday yapmadıkları zaman mı AK Parti kötü oldu?

 

5- 2005 yılında Kepez Belediyesi'nin 488 dönümlük Dokuma Fabrikası alanını 49 yıllığına Hollanda merkezli MDC TurkMall firmasına ihalesiz olarak satışına imzaları atan kimdi?

 

6- Dün dokumayı kurtarmak için çadır açan anlı-şanlı CHP’liler, direnenler sizin hedefinizdeydi ve onlara yapmadığınızı bırakmamıştınız. Onların içinde Dokumaya çadır kuranlar da vardı, kendini zincirleyenlerde

 

7- Dokuma da başladığınız satış işini bitirmek için mi belediye başkanı olmak istiyorsunuz?

 

8- Hatırlatalım: Hazine'ye açtırılan davalar sonucu Erenköy, Kütükçü ve Çankaya Mahallelerinde yaşayanların tapularını iptal ettirip, oturdukları evlerini ikinci defa satışını yaparken, rantçı kimdi?

 

9- CHP’nin KEPEZ’de SAĞ ADAY ISRARI

2014 ERDAL ÖNER

CHP, Kepez’de Erdal Öner yüzünden AKP’den 49 bin, MHP’den 18 bin fark yiyerek üçüncü parti oldu

CHP SEÇİMİ KAYBETTİ

 

2019 DR MURAT DİNÇ / CHP SEÇİMİ KAYBETTİ

 

2024 MESUT KOCAGÖZ

“eski İl Başkanı’nın Özer Ahmet Ülken’in tabiriyle “partici” değil “partili”leri yok saymak”işte CHP KEPEZ teşkilatında partililer üç yerel seçimde de YOK SAYILMAKTADIR.

 

10- Bir çok Kepez’li Mesut Kocagöz’ün ağzından şu cümleyi duymuştur: “Ben aslında ülkücüyüm. Ama burada siyaset yapıyorum.”

 

Ülkücü Kocagöz / AK Partiden sonra MHP’ye değil CHP’ye gitmiştir. CHP’lilerde KEPEZ’de üçüncü kez bir sağ adayın peşinde macera aramaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.