GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 

07 Mart 2024
GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip, emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, huzurlu ve mutlu toplumların kaynağı kadınlarımızdır.

 Kadınların hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek durumundayız. Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin görünmez kahramanları olan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini istiyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten yetiştiren ve fedakârlığın timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz ile eşleri olmak üzere, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum." 
Dr. Habib Aytekin
Gazeteci

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.