Ahmet Köneçoğlu “Terme’yi Hakettiği Noktaya Taşıyacağız”

Yıllardır hükümetlerin seçildiği partilerden belediye başkanı çıkartan Terme malasef istenilen kalkınma hedeflerinin çok gerisinde kaldi. Şuan büyük bir köy görünümündeki Terme bizim belediyecilik anlayışımızla köy olmaktan kurtulacak ve Ünye ile Çarşamba arasına sıkışmaktan ziyade daha modern daha sosyal bir ilçe olacaktır dedi. 

06 Mart 2024
Ahmet Köneçoğlu “Terme’yi Hakettiği Noktaya Taşıyacağız”

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu , Terme’de ziyaretlerine devam ediyor. Yıllardır hükümetlerin seçildiği partilerden belediye başkanı çıkartan Terme malasef istenilen kalkınma hedeflerinin çok gerisinde kaldi. Şuan büyük bir köy görünümündeki Terme bizim belediyecilik anlayışımızla köy olmaktan kurtulacak ve Ünye ile Çarşamba arasına sıkışmaktan ziyade daha modern daha sosyal bir ilçe olacaktır dedi. Uçuk kaçık projelerle değil yapılabilir icraatlarla sizlere hizmet için aday olduk dedi.

Köneçoğlu son ziyaretlerine ilişkin resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi  ;
Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu : Ahmetbey Mahallemiz’i ziyaretimizden kareler. Ahmetbey Mahalle muhtarımız Hasan Demirtaş’a ve tüm mahallelilerimize misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz.

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu : Geçmiş Mahallemiz’i ziyaret ettik. Tüm mahallelilerimize misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz.


Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu : Başta Terme Din Görevlileri Derneği Başkanı İrfan Albayrak olmak üzere bizleri ağırlayan bütün din görevlilerimize teşekkür ederiz.

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu:  İlçe Başkanımız Serdar Körpe ve Belediye Meclisi Adaylarımız ile birlikte Terme Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdik. Misafirperverliği için Dernek Başkanı Sayın Ramadan Yılmaz’a ve muhtarlarımıza teşekkür ederim.

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu: Kuşculu Mahallesi’nde Musa Gülten’in asker uğurlama törenine katıldık. Kendisine hayırlı tezkereler dileriz.

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu:  Misafirperverlikleri ve ilgileri için Yüksekyayla Mahallemiz sakinlerine ve Yüksekyayla Alabalık Tesisleri sahibi ve Mahalle Muhtarımız Hasan Yener’e teşekkür ederiz.

Kocaman Mahallesi Acara Deresi mevkiinde yol problemi için ekibi ile beraber ziyarette bulunan , grup yolumuzun üzerindeki sel felaketlerinden sonra bir türlü yapılmayan köprü ve yol hakkında istisarelerde bulundu. Gerekli notları alan ve bu problemlerle yakından ilgileneceğini ifade eden  Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu ; Sorunları biliyoruz, çözmeye geliyoruz” dedi.

Hüseyin Mescit Mahallesi’ne ziyarette bulunan  Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ahmet Köneçoğlu ; Misafirperverlikleri ve ilgileri için Hüseyinmescit Mahallemiz sakinlerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Sedar Körpe ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Gökhan Uyanık ise imar çalışmalarına yönelik önemli mesajlar verdi. Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe diğer  Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.