MUSTAFA GÜL’DEN ÖĞRENCİLERE SÖZ!

İyi Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. 

01 Şubat 2024
MUSTAFA GÜL’DEN ÖĞRENCİLERE SÖZ!

İyi Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Yayınladığı videoda öğrencilere söz veren Mustafa Gül, Başkan olduğunda Öğrencilerin kazanılmış hakları olan satranç takımı, tablet ve bisikletlerini vereceğini söyledi.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Mustafa Gül

"Sevgili öğrencilerim;

2009 yılı Belediye Başkanlığımdan sonra bir proje olarak, 5.sınıfa geçen arkadaşlarımıza tablet, 6.sınıfa geçen arkadaşlarımıza bisiklet ve 2.sınıfa geçen arkadaşlarımıza satranç takımı vermiştim. Ama şimdi sokağa çıkınca konuştuğum evlatlarımız bunun kendilerine verilmediğini söylüyorlar. 2024 seçimlerinden sonra, satrançlarını alamayan çocuklarımızın satrançlarını, tabletlerini alamayan çocuklarımızın tabletlerini, bisikletlerini alamayan çocuklarımızın kazanılmış hakları olan bisikletlerini vereceğiz. Buna kuşkunuz olmasın. Bu size paşa amcanızın, paşa abinizin bir sözüdür!" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.