KANTDER’DEN 100.YIL KUTLAMASI

 

23 Ekim 2023
KANTDER’DEN 100.YIL KUTLAMASI

 Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrası Cumhuriyetin 100.Yılını kutlayan dernek Başkan Bülent Kantarcılar önderliğinde Yönetim Kurulu olarak pasta kestiler.

 Başkan Bülent Kantarcılar; “Güzellik kendi içinde yakaladığın bütünsel bir maneviyattır. Muhteşem bir buluşma ve kucaklaşmayı bugün gönül dostlarımızla, sıcacık bir gülüşte, bakışta duygu paylaşımında yaşadık. Teşekkürler Antalya, sevgili Antalyalılar ve Antalya sevdalıları her biriniz harikaydınız.” dedi.

 Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği (KANTDER) Coşkulu bir şekilde Cumhuriyet’in 100 yılını kutlamış oldu. Bizde 07 haber Antalya olarak kahvaltı bahane ama Antalyalılar şahane diyoruz. Ve ekliyoruz Başkan Bülent Kantarcılar’ın dediği gibi biz ANTALYALIYIZ.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.