Döşemealtı Kariyer Ofisi’den 2 ayda 115 kişiye istihdam

 

14 Ekim 2023
Döşemealtı Kariyer Ofisi’den 2 ayda 115 kişiye istihdam

Döşemealtı Belediyesi Kariyer ofisi, iş arayanlarla işverenleri buluşturmaya devam ediyor. Ağustos ayında iş için başvuran 41 kişiye istihdam sağlayan Döşemealtı Belediyesi, Eylül ayında ise tam 74 kişinin işe başlamasına aracılık ederek 2 ayda 115 kişinin istihdamına ortak oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ilçede yaşanan işsizlik sorununun çözümü için kurulan Kariyer Ofisi yılbaşından bu yana ise tam 408 kişinin iş başı yapmasına katkı sağladı.

İş arayanlarla işverenleri buluşturmak için düzenli olarak kariyer günleri düzenleyen Döşemealtı Belediyesi Kariyer Ofisi, belediye binasında yaptığı toplantılarla işyerlerinin insan kaynakları sorumlularıyla iş arayanlar arasında köprü kurarak birebir görüşmeler yaptırıyor. Bunun dışında düzenli olarak sosyal medya üzerinden ilçede faaliyet gösteren işyerlerinin eleman ihtiyaçları ve niteliklerini paylaşan Kariyer Ofisi istihdama büyük katkı sağlıyor.

Yılbaşından bu yana 892 kişinin iş için başvurduğu Kariyer Ofisi, aranan kriterlere göre yönlendirme ve görüşme yaptırdığı 408 kişinin işe başlamasına aracılık etti. Son 2 ay içerisinde toplam 115 kişinin istediği meslek guruplarında çalışmalarını sağlayan Döşemealtı Belediyesi Eylül ayında 74 istihdam ile bu yılın en yüksek iş yerleştirmesini yaptı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ağır ekonomik koşullarda işsizlik sorunu yaşayan ilçe sakinlerinin istihdamı için var gücüyle hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi. Başkan Genç, “İşverenler ve iş arayanlar aradıkları kriterlerde iş ve işçiyi kariyer ofisimiz aracılığıyla bulabilirler. 444 0 507 numaralı telefondan Kariyer ofisimizle iletişim kurabilirsiniz” dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.