BAŞKAN UYSAL’DAN ESNAFA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski sanayi sitesinde çarşamba gecesi çıkan yangında işyeri zarar gören esnafı ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

13 Ekim 2023
BAŞKAN UYSAL’DAN ESNAFA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 Cumhuriyet Mahallesi'nde eski sanayi sitesinde ahşap ürünlerin yer aldığı atölyede çarşamba günün çıkan yangında, 4 işyeri zarar gördü. Atölyeden bir anda yayılan alevler, itfaiyenin 3 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Başkan Uysal, işyeri zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Meclis Üyesi Derya Karakoç’un eşlik ettiği Başkan Uysal, can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Uysal “Çok üzücü bir hadise yaşadık. Belediyemizin destek olabileceği her konuda yanınızdayız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.