Konyaaltı’nda eğitimler hız kesmiyor

 

06 Ekim 2023
Konyaaltı’nda eğitimler hız kesmiyor

Konyaaltı Belediyesi tarafından belediye personeline medya okur yazarlığından sağlığa kadar birçok alanda eğitim verildi. Eğitimler ile personel bilinçlendirildi.

Konyaaltı Belediyesi hizmet içi eğitimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Eğitimler kapsamında Konyaaltı Belediyesi ile Almanya’da faaliyet gösteren Kubi Firması ortaklığıyla yürütülen Erasmus Projesi doğrultusunda belediyenin genç çalışanları ile farklı ülkelerin genç çalışanları için çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştayda Romanya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İspanya ve Bulgaristan’daki genç çalışanların iş hayatındaki durumları, karşılaştıkları zorluklar ele alınırken; genç çalışanlara medya okuryazarlığı konusunda da bilgi aktarımı yapıldı. Eğitimler Konyaaltı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ozan Güngör tarafından verildi. Yabancı ülke çalışanları çalıştayın sonunda Türk Bayrağı ile sahneye çıkarak sertifikalarını aldı.

HPV FARKINDALIK EĞİTİMİ

Konyaaltı Belediyesi Antalya Falez Rotary Kulübü işbirliği ile belediye çalışanları Human Papilloma Virüsü (HPV) konusunda bilgilendirildi. Prof. Dr. Onur Erol ve Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol’un   verdiği eğitimde, personele HPV virüsünden korunmak için yapılması gerekenler anlatıldı.

KADIN PERSONELE EĞİTİM

Konyaaltı Belediyesi tarafından kadın personele ise ‘Kadının İnsan Hakları Eğitimi Programı’ kapsamında eğitim verildi. Sosyal Hizmet Uzmanı Yasemin Kotan, kadın personelleri hakları konusunda bilinçlendirdi. Erasmus Projesi kapsamında da Fransa ve İtalya’dan gelen katılımcı ve öğrencilere, belediyede çalışan kadın personelin ve kadın yöneticilerin iş hayatındaki rolleri anlatıldı.  Konyaaltı Belediyesi’nde yeni işe başlayan çalışanlara ise belediye işleyişi hakkında bilgi verilmek amacıyla Oryantasyon Eğitimi verildi.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.