SİBEL GEZEN EĞTİM KURUMLARI’NA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

12 Eylul 2023
SİBEL GEZEN EĞTİM KURUMLARI’NA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Antalya da bulunan Sibel Gezen Eğitim Kurumlarına özel kalite belgesi verildi. Kalite belgesini Sibel Gezen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gezen’e Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti. Çok sayıda öğrencinin, iyi üniversitelerde istediği fakültelere yerleşmesini  ilke edinen ve eğitimde kalite anlayışıyla yoluna devam eden Sibel Gezen Eğitim Kurumları öğrencilerin ilk tercihi olmaya devam edecek.

SİBEL GEZEN KİMDİR?

 

 

1972'de Antalya'nın Aksu ilçesinde doğdu. Eğitim hayatı; Antalya İnönü İlkokulu, Hızır Reis Ortaokulu ve Antalya Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Bölümünden mezun olarak tamamladı.

 Aile şirketinde başlamış olduğu iş hayatına, otelcilik, hazır beton, shopping, tarım ve turizm sektörlerinde devam eden Sibel Gezen’in ailesi, Karakoyunlu yörüklerindendir.

Siyasete, 1995 yılında milletvekili seçimlerine CHP saflarına katılarak başladı. Sade bir üye olarak parti çalışmalarında görev aldı. 2002 ve 2007 genel seçimleri ile, 2004-2009 yerel seçimlerinde CHP örgütlerinin verdiği görevleri yaptı.

2008-2010 yılları arasında CHP İl Yönetim Kurulu üyeliği yaparak parti çalışmalarında aktif rol aldı. 2012 yılında İl Yönetim Kuruluna tekrar seçilerek Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

 Atatürkçü, çağdaş bir Türk Kadını olarak ülkenin ve toplumun sorunlarına duyarlı kimliği ile ön plana çıkıyor.

 Türk Kadınlar Birliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi. Antalya Kültür Ve Eğitim Vakfı (AKEV) Yönetim Kurulu Ve Mütevelli Heyeti Üyesidir.

 

 Sibel Gezen, halen Yörük İl Hatunu sıfatıyla Yörük kültürü ve dayanışmasına katkı sunmaktadır. Ayrıca Sibel Gezen Eğitim Kurumları’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Hüseyin Gezen ile 1990 yılında evlenen Sibel Gezen, biri erkek ikisi kız üç çocuk annesidir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.