Uno tutkunları Dokumapark’ta buluştu

 

28 Ağustos 2023
Uno tutkunları Dokumapark’ta buluştu

Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle hafta sonu Dokumapark’ta  ‘UNOFEST 2023’ düzenlendi. Uno buluşmasına Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.
 

Uno tutkunları Dokumapark’ta buluştu. Kepez Belediyesi ve Uno Club Antalya işbirliğiyle hafta sonu Dokumapark’ta  ‘UNOFEST 2023’ düzenlendi. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Uno tutkunlarının heyecanına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ortak oldu. Başkan Tütüncü, ‘UNOFEST 2023’ etkinliğine katılan araçları inceledi, her yıl güzel bir buluşmaya vesile olan Antalya FIAT Uno Club Başkanı Oktay Ceylan ve ekibine teşekkür etti.
 

DOKUMAPARK’TA HER YIL GÜZEL ETKİNLİKLER
 

Her sene olduğu gibi bu yılda güzel bir etkinlik düzenlendiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Biz hayata tutkularıyla bağlı, hayatın güzelliklerini yaşamayı bilen ve bu çerçevede kendine yeni yeni dostlar arkadaşlar edinen dostlarımızla hayatı paylaşmayı çok seviyoruz. Bu etkinlikte hayatın içinde bir tat, bir doku, farklı bir renk, farklı bir güzellik anlamında değerlendirilmeli… 7 senedir Uno kulübümüz bu etkinliklerini gerçekleştiriyor. Dokuma’da bugüne kadar nice güzel etkinlikleri gerçekleştirdik. Hayata tutkularıyla bağlanan bütün hemşehrilerimizin, sevgili gençlerimizin her zaman yanındayız. “dedi.

Önümüzdeki günlerde Otomobil Festivali yapılacağını da bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Eylül’de Otomobil Festivali’nde bütün otomobil guruplarını Dokumapark’ta ağırlayacaklarını da sözlerine ekledi. 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.